

W menu londyńskiego baru i restauracji Aqua Shard pojawiła się gama drinków w mini butelkach, inspirowanych koktajlami „Club Cocktails” z początków XX wieku. Pojawiły się one także na łamach kultowej powieści Francisa Scotta Fitzgeralda „The Great Gatsby”, która została zekranizowana w 2013 roku.
Cztery nowe koktajle są wytwarzane, butelkowane i zamykane na miejscu, a w każdym z nich znajduje się „kwintesencja brytyjskich smaków”. Ich etykiety stylizowane są na styl retro, a w każdej buteleczce znajdziemy zarówno herbatę, jak i gin. Drinki podawane są w kieliszkach na ręcznie wytłaczanym bloku lodu. Polecane są jako dodatek do posiłku lub osobny koktajl podczas wizyty w barze.
„The Apple and Cedro” składa się z ginu Tanqueray Ten, soku jabłkowego, herbaty anyżowej i cytryn cedro. „Manuka & Sauvignon Blanc” to połączenie syropu Cornish Manuka z cukrem muscovado, skórką z cytryny, ginem Tanqueray Ten i Sauvignon Blanc. Trzecia z buteleczek to „The Mint & Chocolate”, inspirowana After Eights. Jest połączeniem ginu, kakao i herbaty miętowej. Ostatni z drinków, „ Madarin & Lapsang”, zawiera dymiącą herbatę Lapsang, słodki sok z mandarynek, gin Tanqueray Ten oraz musujące wino.