

Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Pommeau de Normandie jest kompozycją złożoną w trzech częściach ze świeżego cydru z jabłek i jednej części calvadosu. Przepisy apelacyjne wymagają minimum 14 miesięcy leżakowania w dębowych beczkach po wymieszaniu składników.
Jednakże Pommeau Louis de Lauriston pozostaje w dębinie aż 3 do 4 lat aby uzyskać lepszy balans i równowagę przy swojej zawartości alkoholu. Duże znaczenie ma także dobór użytych do produkcji najlepszych jabłek aby uzyskać idealny, niezbyt słodki, a jednocześnie nie zbyt ciężki smak.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: IF_126A
Indeks: TH_0128
Indeks: MP_30093
Indeks: MP_613
Indeks: MP_303
Indeks: MP_299
Indeks: MP_01
Indeks: MP_302
Indeks: IF_127A
Indeks: MP_615
Indeks: TH_0125
Indeks: IF_049A
Indeks: MP_300
Indeks: TH_0126
Indeks: MP_9343
Pommeau de Normandie jest kompozycją złożoną w trzech częściach ze świeżego cydru z jabłek i jednej części calvadosu. Przepisy apelacyjne wymagają minimum 14 miesięcy leżakowania w dębowych beczkach po wymieszaniu składników.
check_circle
check_circle