Kategorie
AC_01B
Intensywny aromat ikry. Kawior niepasteryzowany, produkowany z dbałością o najmniejsze detale. Jego tekstura jest aksamitna.
50g
Udostępnij:
Opis produktu
Wielkość ziaren waha się między 2,6 mm a 2,7 mm średnicy. Tradycyjnie przyrządzany kawior z jesiotra syberyjskiego ukoronuje wyjątkowe spotkanie, bankiet czy kolację we dwoje. Dostępny jest w eleganckich puszkach o gramaturze 30 g, 50 g i 125 g.
Siberian caviar to kawior z jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii). Jego perły charakteryzują się intensywnym aromatem, który zadowoli najbardziej wymagającego smakosza kawioru. Występuje w odcieniach od czerni po jasny brąz. Przygotowywany jest tradycyjną metodą „Malossol”, to znaczy z dodatkiem niewielkiej ilości soli.
Dodatkowe informacje
Pojemność | 50g |
Inne | Wielkość ziaren między 2,6 mm a 2,7 mm średnicySkładniki: Ikra jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii), sól, substancja konserwująca E 285 Temperatura przechowywania : -3°C do +2°C |
Opinie produktu
W tej samej kategorii
220,00 zł brutto
363,00 zł brutto
913,00 zł brutto
158,00 zł brutto
657,00 zł brutto
146,00 zł brutto
242,00 zł brutto
604,00 zł brutto
287,00 zł brutto
478,00 zł brutto
1 196,00 zł brutto
220,00 zł brutto
363,00 zł brutto
909,00 zł brutto
189,00 zł brutto
315,00 zł brutto
788,00 zł brutto
515,00 zł brutto
840,00 zł brutto