Kategorie
AC_01B
Intensywny aromat ikry. Kawior niepasteryzowany, produkowany z dbałością o najmniejsze detale. Jego tekstura jest aksamitna.
50g
Udostępnij:
Opis produktu
Wielkość ziaren waha się między 2,6 mm a 2,7 mm średnicy. Tradycyjnie przyrządzany kawior z jesiotra syberyjskiego ukoronuje wyjątkowe spotkanie, bankiet czy kolację we dwoje. Dostępny jest w eleganckich puszkach o gramaturze 30 g, 50 g i 125 g.
Siberian caviar to kawior z jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii). Jego perły charakteryzują się intensywnym aromatem, który zadowoli najbardziej wymagającego smakosza kawioru. Występuje w odcieniach od czerni po jasny brąz. Przygotowywany jest tradycyjną metodą „Malossol”, to znaczy z dodatkiem niewielkiej ilości soli.
Dodatkowe informacje
Pojemność | 50g |
Inne | Wielkość ziaren między 2,6 mm a 2,7 mm średnicySkładniki: Ikra jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii), sól, substancja konserwująca E 285 Temperatura przechowywania : -3°C do +2°C |
Opinie produktu
W tej samej kategorii
228,00 zł brutto
379,00 zł brutto
945,00 zł brutto
168,00 zł brutto
699,00 zł brutto
156,00 zł brutto
259,00 zł brutto
649,00 zł brutto
299,00 zł brutto
499,00 zł brutto
1 249,00 zł brutto
228,00 zł brutto
379,00 zł brutto
949,00 zł brutto
199,00 zł brutto
334,00 zł brutto
836,00 zł brutto
515,00 zł brutto
840,00 zł brutto