

Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Delikatny, bogaty smak kawioru z jesiotra rosyjskiego od setek lat uwodzi zmysły królów. W smaku wyraźnie wyczuwalna nuta orzecha. Opalizująca złotym kolorem ikra.
50g
Uczta dla koneserów. Średnica ziarna wynosi od 2,9 mm do 3 mm. Dostępny jest w eleganckich puszkach o gramaturze 30 g, 50 g i 125 g.
Oscietra caviar otrzymywany jest z jesiotra rosyjskiego (Acipenser gueldenstaedtii). To kawior doceniany przez smakoszy na całym świecie, pod względem ceny plasuje się za najdroższym na świecie kawiorem z bieługi. Ma wyjątkowy smak, nasycony, z lekką nutą orzecha. Koraliki ikry mają kolory: szary, brąz i oliwkowy ze złotymi refleksami. Oscietra caviar przygotowujemy tradycyjną rosyjską metodą „Malossol”.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: AC_01A
Indeks: AC_07
Indeks: AC_01F
Indeks: AC_05
Indeks: AC_03
Indeks: AC_01
Indeks: AC_01B
Indeks: AC_08
Indeks: AC_03
Indeks: AC_09
Indeks: AC_04
Indeks: AC_01E
Indeks: AC_08
Indeks: AC_01C
Indeks: AC_01D
Indeks: AC_10
Delikatny, bogaty smak kawioru z jesiotra rosyjskiego od setek lat uwodzi zmysły królów. W smaku wyraźnie wyczuwalna nuta orzecha. Opalizująca złotym kolorem ikra.
50g
check_circle
check_circle