

Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Znany jako narodowy trunek węgierski, likier ziołowy o subtelnym słodko-gorzkim smaku i aromacie korzeni. Wytwarzany wg sekretnej receptury z ponad 40 rodzajów ręcznie zbieranych ziół rosnących na Nizinie Panońskiej.
Swój kolor zawdzięcza leżakowaniu przez sześć miesięcy w dębowych beczkach. Jego receptura została stworzona pod koniec XVIII w. przez Josepha Zwacka – nadwornego medyka cesarza austro-węgierskiego Józefa II. Można go serwować zarówno jako aperitif jak i digestif, schłodzony jak i w temperaturze pokojowej. Doskonały na trawienie.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: TO_39
Indeks: PHUD_1
Indeks: MP_340
Indeks: AL_827
Indeks: MP_60
Indeks: IF_3824
Indeks: IF_9281A
Indeks: IF_525A
Indeks: PHA_349
Indeks: WA_003
Indeks: SD_2687
Indeks: LP_156
Indeks: PHA_A9
Indeks: PI_113
Znany jako narodowy trunek węgierski, likier ziołowy o subtelnym słodko-gorzkim smaku i aromacie korzeni. Wytwarzany wg sekretnej receptury z ponad 40 rodzajów ręcznie zbieranych ziół rosnących na Nizinie Panońskiej.
check_circle
check_circle