Twoja rezerwacja 0 Produkt Produkty (brak)    

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Razem

Realizuj rezerwację

Produkt został dodany do rezerwacji

Ilość
Razem

Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Razem produkty: (brutto)
Dostawa: (brutto) Do ustalenia
Razem (brutto)

Informacja

Ostatnio przeglądane

Nowe produkty

 PLANTATION GUATEMALA XO GRAN ANEJO 42%  0,7L Zobacz większe

PLANTATION GUATEMALA XO GRAN ANEJO 42% 0,7L

Nowy produkt

Rum Plantation Guatemala Gran Anejo jest mieszanką rumów Gwatemali, które wytwarza się z soku trzciny cukrowej, na krótkiej kolumnie alembiku. Rum jest starzony co najmniej cztery lata w beczkach po Bourbonie, następnie jest transportowany z Gwatemali do Francji przez Cognac Ferrand by tam dojrzewać przez pięć miesięcy w używanych beczkach po koniaku.

Więcej szczegółów

146,00 zł brutto

Więcej informacji

Początkowy nos jest bogaty aromatem słodkiej melasy, akcentowanej przez ciemny tytoń i kakao. Powiew owocowy unosi się w powietrzu zapachem rodzynek i bardzo świeżych śliwek, aż przychodzi czas na aromaty czekoladowe. Puste szkło jest pełne aromatów przypraw do pieczenia, które zawierają brązowy cukier, wanilię, cynamon, gałkę muszkatołową, a nawet prażone włoskie orzechy. Każdy z zapachów i aromatów odnotowanych w nosie, jest odczuwalny w ustach, w szczególności zaś palma pierwszeństwa przypada tu w udziale nutom czekoladowym. Plantation Rum Guatemala uderza swoją złożonością, a każdy smak działa jako uzupełnienie innego. Wszystko razem kończy się odrobiną ostrej skórki pomarańczy, płatkiem czekolady i subtelnym dymkiem tytoniu.

Pojemność:700 ml

Moc:42%

Opinie

Napisz opinię

 PLANTATION GUATEMALA XO GRAN ANEJO 42%  0,7L

PLANTATION GUATEMALA XO GRAN ANEJO 42% 0,7L

Rum Plantation Guatemala Gran Anejo jest mieszanką rumów Gwatemali, które wytwarza się z soku trzciny cukrowej, na krótkiej kolumnie alembiku. Rum jest starzony co najmniej cztery lata w beczkach po Bourbonie, następnie jest transportowany z Gwatemali do Francji przez Cognac Ferrand by tam dojrzewać przez pięć miesięcy w używanych beczkach po koniaku.