Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Destylat zbożowy z kiszoną kapustą i wędzoną mąką żytnią. Powstaje w wyniki unikatowej technologii pozwalającej na pozyskanie walorów smakowych i zapachowych tradycyjnej kwaśnicy.
W butelce znajduje się dodatek liścia laurowego i ziela angielskiego.
Kwaśnica, to zupa, która charakteryzuje się kwaśnym smakiem kapusty, z wyraźnymi nutami wędzonego boczku, czy żeberek. Postanowiliśmy sprawdzić, czy ten smak da się przenieść w procesie fermentacji i destylacji na alkohol i stworzyć wódkę – całkowicie wegetariańską – o smaku kwaśnicy.
Ukisiliśmy i przefermentowaliśmy kapustę zgodnie z tradycją, dodając uwędzonej mąki żytniej, która po destylacji dała smak bardzo zbliżony do wędzonki. Całkowicie naturalne składniki, zero cukru i wódka, która zachwyci wszystkich miłośników polskiej kuchni.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: JA_045
Indeks: WR_Z01
Indeks: KO_23
Indeks: CH_45
Indeks: TE_839
Indeks: WT
Indeks: WR _1
Indeks: WR_1
Indeks: KW_03
Indeks: ST_22
Indeks: WR_09
Indeks: KO_112
Indeks: AL_754
Indeks: PHA_81
Indeks: AL_12
Indeks: CH_A13
Destylat zbożowy z kiszoną kapustą i wędzoną mąką żytnią. Powstaje w wyniki unikatowej technologii pozwalającej na pozyskanie walorów smakowych i zapachowych tradycyjnej kwaśnicy.
W butelce znajduje się dodatek liścia laurowego i ziela angielskiego.
check_circle
check_circle