- Nowy

Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
To pierwszy tego typu rum w historii Kambodży — efekt pasji i wizji twórców Samai, którzy przenieśli latynoamerykańską tradycję rumu do serca Azji Południowo-Wschodniej.
Samai Kampot Pepper Rum to nagradzany, wyjątkowy rum z Kambodży, destylowany metodą pot still z gęstej, karmelowej melasy powstałej z lokalnej trzciny cukrowej. Wzbogacony ekologicznym czerwonym pieprzem Kampot, słynie z unikalnej fuzji smaków, łączącej świeżość guawy i eukaliptusa z chrupiącą pikantnością najcenniejszego pieprzu świata.
To pierwszy tego typu rum w historii Kambodży — efekt pasji i wizji twórców Samai, którzy przenieśli latynoamerykańską tradycję rumu do serca Azji Południowo-Wschodniej.
Profil degustacyjny:
Nos: świeży, intensywny aromat pieprzu Kampot
Smak: nuty gujawy, eukaliptusa, delikatna słodycz i pikantność
Finisz: długi, z wyraźnym akcentem czerwonego pieprzu
Samai Kampot Pepper Rum to prawdziwy smak Kambodży — doskonały zarówno do degustacji solo, jak i jako baza do wyjątkowych koktajli.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: IF_2839
Indeks: DI_00337
Indeks: PI_37
Indeks: LP_02
Indeks: TO_003
Indeks: PHUD_B03
Indeks: VI_26
Indeks: IF_0022
Indeks: TT_02
Indeks: CD_28291
Indeks: IF_2729
Indeks: TT_01
Indeks: MP_W344
Indeks: HA_928
To pierwszy tego typu rum w historii Kambodży — efekt pasji i wizji twórców Samai, którzy przenieśli latynoamerykańską tradycję rumu do serca Azji Południowo-Wschodniej.
check_circle
check_circle