

Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Tequila SATRYNA Anejo dojrzewa przez 12 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu, a następnie przez kolejne 12 miesięcy w beczkach z dębu amerykańskiego, w wyniku czego powstaje rzadka tequila o bardziej złożonym charakterze.
Aromat czekolada mleczna, toffi. Na podniebieniu miód, migdały. Delikatny finisz cynamon, kakao
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: CI_936
Indeks: IF_1736
Indeks: PH_03972
Indeks: PH_93812
Indeks: PHA_A8
Indeks: SD_2738
Indeks: MP_898
Indeks: PH_7212
Indeks: IF_1765
Indeks: EC_386
Indeks: PI_3762
Indeks: VI_3654
Indeks: PHA_A6
Indeks: PI_0691
Indeks: PI_231
Indeks: SD_7835183
Tequila SATRYNA Anejo dojrzewa przez 12 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu, a następnie przez kolejne 12 miesięcy w beczkach z dębu amerykańskiego, w wyniku czego powstaje rzadka tequila o bardziej złożonym charakterze.
check_circle
check_circle