- Niedostępny

Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Japońska whisky typu blended produkowana przez destylarnię White Oak (Biały Dąb) w mieście Akashi w prefekturze Hyogo. Whisky jest dystylowana 1-2 miesięcy w roku, produkcja jest więc niewielka, co za tym idzie trunki są dostępne w ograniczonej ilości. Whisky leżakuje około trzech lat i jest starzona w beczkach po burbonie, ostatni etap leżakowania spędza w beczkach typu sherry cask.
Aromat jest delikatny z zapachem ziół leczniczych, beczki, nuty kukurydzy i wanilii. W smaku znajdziemy zbliżone nuty, trunek jest miękki i pełny na podniebieniu. Zakończenie przyjemne delikatne.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: MP_002
Indeks: MP_293830
Indeks: SD_29
Indeks: MP_0117
Indeks: MP_377
Indeks: MP_0103
Indeks: WE_509
Indeks: MP_146
Indeks: CI_38374
Indeks: MP_153
Indeks: SD_28
Indeks: SD_30
Indeks: MP_0114
Indeks: IF_12
Japońska whisky typu blended produkowana przez destylarnię White Oak (Biały Dąb) w mieście Akashi w prefekturze Hyogo. Whisky jest dystylowana 1-2 miesięcy w roku, produkcja jest więc niewielka, co za tym idzie trunki są dostępne w ograniczonej ilości. Whisky leżakuje około trzech lat i jest starzona w beczkach po burbonie, ostatni etap leżakowania spędza w beczkach typu sherry cask.
check_circle
check_circle