

Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Master Distiller Bill White wybiera destylaty z pojedynczych beczek (tylko z amerykańskiego dębu) i łączy je by następnie mogły dojrzewać razem w beczkach, w których wcześniej dojrzewało wino madeira.
Finiszowanie w tych beczkach dodaje whisky aromatów owoców z sadu, głównie brzoskwini i gruszki, z marcepanem, pomarańczą i gałką muszkatołową. W smaku mocno wyczuwalny akcent orzechowy i długi, dębinowy finisz.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: MP_A10
Indeks: MP_A19
Indeks: MP_A16
Indeks: MP_909
Indeks: MP_A18
Indeks: MP_A17
Indeks: MP_A8
Indeks: MP_A12
Master Distiller Bill White wybiera destylaty z pojedynczych beczek (tylko z amerykańskiego dębu) i łączy je by następnie mogły dojrzewać razem w beczkach, w których wcześniej dojrzewało wino madeira.
check_circle
check_circle