W Hong Kongu został otwarty bar J.Boroski serwujący alkohole. Nie byłoby w tym nic nietypowego, gdyby nie fakt że w barze nie znajdziemy żadnej listy drinków, czy menu. Właścicielem lokalu jest znany barman Joseph Boroski, który pracował wcześniej m.in. dla W Hotels, Ritz-Carlton czy Mandarin Oriental. To twórcze miejsce, w którym chociaż alkohole spożywane i przygotowane są na miejscu, nie ma określonych schematów. Wystój baru jest klimatyczny, nieco mroczny, ale doskonale oddający rytm miasta i sprzyjający świetnej zabawie. Codziennie wieczorem, około godziny dziewiętnastej, rozpoczyna się przygotowywanie drinków dla gości, którzy wcześniej zarezerwowali swoje miejsca.
Drinki są tutaj tworzone według fantazji i gustów klientów. W J.Boroski pracują barmani pochodzący z różnych stron świata w tym USA, Wielkiej Brytanii, Republice Południowej Afryki, Węgrzech, Tajlandii i Hong Kongu. Używają oni połączeń charakterystycznych dla miejsc, z których pochodzą. Dzięki temu mogą spełnić oczekiwania klientów z całego świata i o najbardziej wyszukanych preferencjach smakowych. Zanim drink zostanie sporządzony, barmani przeprowadzają z klientem wywiad aby dowiedzieć się jak najwięcej o jego guście. Udzielone odpowiedzi pomagają pracownikom dobrać odpowiednie proporcje składników i wystylizować smak mieszanek. Tworzenie drinków wymaga tutaj współpracy zarówno barmana, jak i klienta, aby mogło powstać najbardziej trafione połączenie.
Joseph Boroski jest właścicielem jeszcze jednego baru. W 2012 roku otworzył on Joseph Boroski Bar & Hospitality School, który również cieszy się powodzeniem wśród klientów szukających perfekcyjnych drinków i mieszanek smakowych.