Kategorie
Wino pochodzące z hiszpańskiej Walencji. Wyprodukowane ze szczepów muskat aleksandryjski i garnacha.
Wino produkowane ze szczepu muskat aleksandryjski, jednego z najpopularniejszych w hiszpańskim regionie Walencja.
Białe, przyjemnie słodkie wino hiszpańskie przepełnione aromatami owoców cytrusowych wzbogaconymi o nuty białych kwiatów.
Białe, słodkie wino. Bogaty owocowy smak. W ustach pełne, dobrze zrównoważone, intensywne i trwałe w końcówce. Typowe dla Moscato aromaty białych kwiatów z cytrusowymi nutami.
Słodkie wino o ciepłej, złocistej barwie, kuszące aromatami miodu i kwiatów. Na podniebieniu łagodne i eleganckie, o przyjemnie słodkim smaku dojrzałych jasnych owoców Wino wegańskie.
Francuskie białe wino z Langwedocji, półwytrawne ze szczepu gros manseng. Jasny złoty kolor. Soczyste aromaty kwiatów czarnego bzu i miodu, delikatne nuty grapefruita i ananasa z miętowymi niuansami.
Cantine San Marzano Anniversario 62 Riserva Primitivo to wino jubileuszowe wydane na 50 rocznicę powstania firmy. Intensywny rubinowy kolor. Aromaty suszonych śliwek i wiśniowej konfitury z nutami tytoniu.
VIP Norway Arctic Cloudberry to idealna mieszanka organicznego Prosecco DOC i ekstraktu z dzikiej maliny nordyckiej.
DOSKONAŁA MIESZANKA ORGANICZNEGO WINA MUSUJĄCEGO ZE SZCZEPU PINOTA I POŻYWNEGO EKSTRAKTU Z DZIKICH BORÓWEK NORWESKICH
Wino bezalkoholowe powstaje specjalnym procesie dealkoholizacji i produkowane jest z wina zawierającego alkohol.
Wino bezalkoholowe powstaje specjalnym procesie dealkoholizacji i produkowane jest z wina zawierającego alkohol.
Pitars Prosecco Gold Millesimato to włoskie, półwytrawne wino musujące produkowane w 100% z gron Glera. Bardzo świeże, z nutą owoców cytrusowych, miodu i białych kwiatów.
Wino musujące o delikatnym i świeżym aromacie. Szczególnie nadaje się do aperitifów i do całych posiłków z lekkimi potrawami.
Zestawienie odmian Cataratto, Grecanico i Inzolia z zachodniej części Sycylii. Aby wygenerować półsłodki smak w procesie winifikacji dodawany jest świeży moszcz odmiany Moscato. Barwa jasnosłomkowa, wino pełne aromatów owoców tropikalnych, jabłek, białych kwiatów i cytrusów. Delikatnie słodki i lekki smak. Należy serwować schłodzone.
Jest to z dwóch odmian; Primitivo i Negroamaro. Głęboka, jasnoczerwona barwa. Charakteryzuje się owocowymi aromatami i konfiturą z czerwonych jagód, nuty przypraw i tytoniu.