Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Kolejny produkt z serii – dobre bo polskie! Smak znany chyba każdemu w Polsce. Skoro kiszenie to także rodzaj fermentacji, to czemu nie spróbować zrobić alkoholu? Każdy nowy smak – to wyzwanie. Można pić i zagryzać można też pić to, co zazwyczaj się zagryza. Polskie ogórki poddane kiszeniu i zmienione w wódkę. Moc 38% smak i zapach nie do pomylenia. W butelce znajduje się dodatek czosnku i koperku
Realizacja po 30 LIPCA
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: CH_20
Indeks: OP_3911
Indeks: WR_3
Indeks: HA_99
Indeks: MH_9377
Indeks: WR_2
Indeks: CH_45
Indeks: WT_05
Indeks: OD_39422
Indeks: BA_8272
Indeks: MH_02
Indeks: Op_9381
Indeks: WR _1
Indeks: WR_0121
Indeks: KO_111
Indeks: CHE _01
Kolejny produkt z serii – dobre bo polskie! Smak znany chyba każdemu w Polsce. Skoro kiszenie to także rodzaj fermentacji, to czemu nie spróbować zrobić alkoholu? Każdy nowy smak – to wyzwanie. Można pić i zagryzać można też pić to, co zazwyczaj się zagryza. Polskie ogórki poddane kiszeniu i zmienione w wódkę. Moc 38% smak i zapach nie do pomylenia. W butelce znajduje się dodatek czosnku i koperku
Realizacja po 30 LIPCA
check_circle
check_circle