- Niedostępny

Indeks: OS_002
Indeks: LU_20
Indeks: PHA_441
Indeks: MZ_0122
Whisky Akashi są jedynymi na świecie, które wytwarza Toji (wielki mistrz w sztuce wyrobnictwa sake). Metody znane z produkcji japońskiej wódki wdraża się podczas tworzenia whisky - używa się na przykład mniejszych naczyń do destylacji, co pozytywnie wpływa na obniżenie poziomu alkoholu fuzlowego (zwanego także niedogonem).
Dzięki tej metodzie whisky może leżakować krócej, a i tak osiągnie pożądaną przez rzemieślników gładkość i delikatność.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Indeks: CD_8933
Indeks: IF_593
Indeks: IF_2943
Indeks: VI_521
Indeks: IF_9173
Indeks: MP_22
Indeks: HJ_03592
Indeks: ZW21_01
Indeks: ZC19_10
Indeks: EC_83712
Indeks: PI_102
Indeks: ZC21_09
Indeks: WEL_P16
Whisky Akashi są jedynymi na świecie, które wytwarza Toji (wielki mistrz w sztuce wyrobnictwa sake). Metody znane z produkcji japońskiej wódki wdraża się podczas tworzenia whisky - używa się na przykład mniejszych naczyń do destylacji, co pozytywnie wpływa na obniżenie poziomu alkoholu fuzlowego (zwanego także niedogonem).
check_circle
check_circle